G odet Bleona “Vetëm njëherë e bëra nga mb.rapa, por më filmuan dhe … (Video)

Go det Bleona “Vetëm njëherë e bëra nga mb.rapa, por më filmuan dhe … (Video)

Libri i Bleona Qeretit është e sigurt që do shkaktojë shumë r eagime, por para publikimit të tij, Ermal Mamaqi ka vendosur/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

të zbulojë dy pjesë të sh këputura nga ky libër sot në “Xing me Ermalin”, keshtu duke e provokuar me pyetje si “A e ke provuar ndonjeher nga mb.rapa” por/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë