Fotografia e bukuroshes kosovare, ke’qp ërdoret në një emision shqiptar

Fotografia e bukuroshes kosovare, ke’qpë rdoret në një emision shqiptar

Në një histori të publikuar në media, është shfaqur fotografia e Erza Jusaj, Miss Peja 2017, vajza e bi znesmenit të suksesshëm, pronarit të “Petrol Companys”, Shkëlzen Jusaj.

Vajza që bëhej fjalë ishte Zogë Myrtaj dhe jeton në Tel/Aviv (Izrael) ku edhe është martuar dhe ka krijuar familjen e saj pranon se xhaxhai i saj ka t entuar ta t rafikonte dhe nuk ia falë familjes që vazhdon të mbajë kontakte me të. Pra, nuk kishte të bëjë fare me Erzën.Erza tha që fotografia të largohet, madje edhe ko mplet p ortali, sepse ia kishin keqpër doruar fotografitë e saj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë