Çm,endet Stresi: Jä Cfërë Thot Për Grida Dumën, Do Tä Merrjä Për Grua Dhe Çdo Natë Do Ta…..

Çm,endet Stresi: Jä Cfërë Thot Për Grida Dumën, Do Tä Merrjä Për Grua Dhe Çdo Natë Do Ta…..

Stresi ‘lëshon bo mbën: Femrat VIP shqiptare sh esin tru pin për fustane f irmato. Këngëtari Stresi, nuk ka të ndalur me veprimet dhe

deklaratat e tij, më shumë se për muzikën, ai ndalet te Grida Duma, per te thot se eshte nje grua teper e bukur dhe e mencur. Ai ç mendet në intervist dhe thot se do ta kishte marr edhe per grua, dhe do çdo na të…Per me shum ndiqeni videon duke …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn