Cfare F atk eqsie E T merrshme…Autobuzi Bie Poshte Dhe Sh uhen 6 Persona

Cfare F at ke qsie E T merrshme…Autobuzi Bie Poshte Dhe S huhen 6 Persona

Një autobus me qytetarë nga Ukraina është për fshirë në një ak sident, ndërsa për pa sojë 6 persona kanë n dë rruar jetë.

Ng jarja ka ndodhur në Poloni në orët e para të mëngjesit në qytetin Jaroslaw, afër kufirit me Ukrainën.

Sipas mediave të huaja, 41 persona janë p l agosur.