Bertet Fyen Adelina: Shyqyr Zotit Që U Martova Me Një Maqedon, Shqipëtarët Far E “Flliqur” Dhe Të Sëmurë Në Mendje

Ber.Tet F.Yen Adelina: ‘Shyqyr Zotit Që U Martova Me Një Maqedon, Shqipëtarët Far E “Fll.Iqur” Dhe Të Sëmurë Në Mendje’

Bertet Fyen Adelina: ‘Shyqyr Zotit Që U Martova Me Një Maqedon, Shqipëtarët Far E “Flliqur” Dhe Të S ëmurë Në

Mendje’?Çartet“ Adelina: ‘Shyqyr Zotit që u martova me një maqedon, shqipëtarët far e “Flliqur” dhe të s ëmurë në mendje’? Ber.tet F.yen Adelina: ‘Shyqyr Zotit Që U Martova Me Një Maqedon, Shqipëtarët Far E “Fll.iqur” Dhe Të S ëmurë Në Mendje’?…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa r ek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..