Vildane Zeneli bën l ëmsh dy njanë/ Unë jam l*vire

Vildane Zeneli bën l ëmsh d ynjanë/ Unë jam l*vire

Super modelja Vildane Zeneli me çdo lëvizje të saj di të krijoj lajm. Një foto e saj, video apo set fotografik ku shfaq linjat e saj b om bas tike mbush titujt e mediave rozë.

E natyra e saj pa k omplekse është dës hmuar së fundmi edhe në një intervistë në emisionin ‘6 Ditë pa Ermalin’.

Në një pjesë të intervistës, Vildanja tregon aftësitë e saj në imitimin e theksit indian dhe atij rus në gjuhën angleze, me të cilin kishte hasur në v ështirësi për t’u kuptuar në fillimet e saj të je tesës në SHBA.

‘Bëj më shumë sesa m odelim’ – shprehet ajo teksa me po të njejtin theks Ermal Mamaqi e pyet se çfarë bën.

‘Unë jam lav ire’ – thotë Vildanja teksa mes dys hes p lasin të qeshurat e mëdha në emisionin me karakter k omik, të cilit bukuroshja iu përshtat shumë mirë