Video e një vajze duke mbjellë lule ç mendi rrjetin, merr 8 milion shikime brenda 2 oreve shihni arsyen pse… (VIDEO)

Video e një vajze duke mbjellë lule çm endi rrjetin, merr 8 milion shikime brenda 2 oreve shihni arsyen pse… (VIDEO)

Kjo video eshte bere v irale ne rrjet dhe po e shikojne te gjithe!“Katie

po mbjell lule” është emri i videos që po çm end rrjetin.Ajo mori mbi 8 milion klikime vetëm në 2 orë. Shumë persona mbetën të habitur dhe e shpërndanë videon në pro filet e tyre personale.