Tuna shfaqë pamjet kur ishte ‘ zogu ma i mirë prej krejtve’

Tuna shfaqë pamjet kur ishte ‘ zogu ma i mirë prej krejtve’

Këngëtarja e njohur, Tuna Sejdiu është kthyer pas në kohë, derisa ka

shpërndarë disa pamje të realizuar vite më parë.Thuajse e gjitha e zh veshur, Tuna ka nx jerrë në pah a se tet e saj.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve.