Tr.agjedi në Shqiperi, Covid-19 SH.UAN familjen , nd.ërron jetën babai, nëna dhe djali i vetëm

Tr.agjedi në Shqiperi, Covid-19 SH.UAN familjen , nd.ërron jetën babai, nëna dhe djali i vetëm

Një tra.gjedi është shënuar në familjen Cara në Rubik, ku si pas.ojë e Covid-19 kanë hu.mbur je tën tre anëtarë të familjes.

Bëhet me dije se ka nd.ërruar jetë nga koronavirusi kryefamiljarit Hamit Cara, bashkëshorta e tij Dushe Cara dhe Arben Cara, djali i tyre i vetëm.

Familja Cara ishte pre kur nga virusi disa ditë më parë, ndërsa nuk kanë mundur ta fitojnë bet.ejën duke shu.ajtur kështu familjen.

Lajmin e h.idhur e ka bërë me dije anëtari i PD-së Mark Ruci.