Tentoi Ta Kapke Në Kokë Pitoni Por…, Ja Ç’ndodh Më Pas…

Tentoi Ta Kapke Në Kokë Pitoni Por…, Ja Ç’ndodh Më Pas…

Pamjet e momentit të shpëtimit janë publikuar në faqen zy rtare të ‘Daily Mail Video’ në Facebook, Megjithatë, gjarpri 4-metërsh vazhdon t’i

mbrojë me ngulm më shumë se 40 vezët e saj, duke mos i lënë që ekipi shpëtues të afrohet. Pavarësisht peripecive të shumta dhe detyrës së rr ezikshme me të cilën kanë ngarkuar vetën kapësit e gj arpërinjve, ata arrijnë ta largojnë nga strofulla gj arprin dhe ta ndajnë nga vezët.