Shqiptaret i thanë se je martuar me plakushin miliarder Maqedonas,Adelina Tahiri i përgjigjet me WC-jen nga ARI (Foto)….

Shqiptaret i thanë se je martuar me plakushin miliarder Maqedonas,Adelina Tahiri i përgjigjet me WC-jen nga ARI (Foto)….

Këngëtarja e njohur shqiptare Adelina Tahiri dhe partneri i saj janë prindër të një djali me emrin Jon.

Këngëtarja gjithmonë ka treguar që bën një jetë l uksoze me makina të shtrenjta, a ksesorë të ndryshëm dhe rroba të firmave më pr estigjoze botërore.

Në rrjetin e saj instagram, këngëtarja bashkëbisedoi me ndjekesit e fansat e saj. Ata ishin të interesuar për shtëpinë dhe ambientet e brendshme dhe këngëtarja pa hezitim iu tregoi disa kënde që nuk i kishte shfaqur ndonjëherë.

Këngëtarja tregoi se shtëpinë e ka dizenjuar të gjithën vetë dhe ngjyrat qe mb izotëronin me shumë ishte e bardha dhe ari.

Ndërkohë ajo tregoi dhomën e djalit, sallonin, kuzhinën garderobën gjigante me veshje firmë, këpucë e shumëllojshmëri parfumesh deri tek tualeti, madje dhe wc e ka prej ari.