P aralajmërim I Ri Nga Restorantet !! Ja Çka Pritet Të Ndodh Me Dasmat Në Maqedoni…

P aralajmërim I Ri Nga Restorantet !! Ja Çka Pritet Të Ndodh Me Dasmat Në Maqedoni…

Kryetar i Odës, Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva, në një k onferencë për media ka pasur një kërkesë nga institucionet e vendit.Ai ka kërkuar që nga java e parë e muajit prillt të lejohet puna e sallave të dasmave.

“Kërkojmë që të gjitha sallat e dasmave veçanërisht të dasmave që prej marsit të vitit të kaluar nuk kanë punu, prej javës së parë të muajit prill të fillojnë punën, duke i respektuar rregullat sipas manualit që ne si odë ua kemi dërguar i nstitucioneve.Mund të dalim ne vet që të mos ketë kurrfarë shërbimi, si kundërpërgjigje dhe të mos ofrojmë shërbime”, shtoi Sogojeva.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe