Ia mo ren jetën këto janë dy djem Shqiptar që mbettën të v r a r ë mbrëmë në Shkup…

Ia mo ren jetën këto janë dy djem Shqiptar që mbettën të v r a r ë mbrëmë në Shkup…

Sot në mëngjes u ra portua për dy të v d e k u r në Lagjen Tophane në Shkup.

MPB bën të ditur se të v r a r ë t janë të moshës 28 dhe 24 vjet të cilët janë gjetur të v d e k u r në automjet.

“Është vërtetuar i dentiteti i të v r a r ë v e A.b (28) dhe B.V (24), të dy nga Shkupi. Po ndërmerren m asat për zbardhjen e plotë të ra stit”, thonë nga M PB.

Siç mëson News33 këto janë dy personat që ngelën të v r a r.