I dërgoi mijëra euro vajzës së bukur që njohu në internet, 59-vjeçari habitet nga ajo që zbulon….

I dërgoi mijëra euro vajzës së bukur që njohu në internet, 59-vjeçari habitet nga ajo që zbulon….

Një 59-vjeçar është “kërdisur” nga lekët nga një vajzë që ai njohu në i nternet.

Dave Hazel ra në dashuri me një vajzë të quajtur ‘Linda Smith‘, të cilën ai e njohu përmes një aplikacioni për njohje të reja në vitin 2012.

Me kalimin e kohës, m arrëdhënia e tyre po ecte mirë dhe Da ve po shpresonte që edhe të martohej me të dashurën e tij v irtuale.

Gjatë kësaj kohë ai i kishte dërguar “Lindës” edhe rreth 17,000 euro të cilat ajo ia kërkoi pak e nga pak si formë ndihme për tu shpërngulur në Angli.

Por, duke qenë se kërkesat f inanciare të vajzës po rriteshin, 59-vjeçari arriti më në fund të kuptonte se e dashura e tij nga Kanadaja në fakt ishte nga Afrika.

Hazel nuk e kishte takuar kurrë të d ashurën e tij por, ai kishte folur me të në telefon dhe ishte i bindur se ajo do të shpërngulej nga Kanadaja për të ardhur në Angli ku do të jetonin bashkë.