Hoxha nga Kosova thotë se emisioni “Përputhen” është s hkatërrim për rininë

Hoxha nga Kosova thotë se emisioni “Përputhen” është sh katërrim për rininë

xhaminë “Hasan Beg” në 4 Llullat në Prishtinë hytbja e sotme nga imami Husamedin Abazi kishte të bëjë me mo ralin.

Gjatë hytbes, hoxha tha se mo rali sot ka rënë në Kosovë e Shqipëri dhe fajtorë për këtë gjë janë mediet, shkruan Syri Kosova.

“Janë t’u desht me çme nd popullin me ato që po i qesin në televizion. Ton ditën filma dhe jam i bindur që kjo është e planifikuar me e çme nd këtë popull. Çka janë ato, Pë rputhen ç’pë rputhën, ato janë shka tërrim për këtë rini” shtoi ndër tjera ai.