Gödet Anita Haradinaj:mos te lasht Zotii pa K,,, (Video)

Gödet Anita Haradinaj:mos te lasht Zotii pa K,,, (Video)

E pabesueshem: G odet gruaja e Ramushit, mos me lashtë Zoti pa k… Anita, është nusja më e madhe në familjen Haradinaj.Ajo ka edhe tri kunata të tjera, të cilat janë më të bukura se tjetra. Shpesh herë në media është folur për harmonin dhe dashurin që

kanë më njëra tjetrën.Por së fundmi, Anita, e cila ka qenë e ftuara e kësaj jave në intervistën e gjatë të emisionit Express Rozë, ka folur h aptas për buurrin e saj, duke treguar kështu për dashurinë që ka ndaj tij dhe je ten e nates.Per me shum ndiqeni videon duke…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn