Flasin vajzat që flenë në k revat me pleq/ Djemtë e rinj s’janë gjë, më mirë e bën atë pu në me gjysh

Flasin vajzat që flenë në k revat me pleq/ Djemtë e rinj s’janë gjë, më mirë e bën atë p unë me gjysh

Asnjë nga ne nuk e di sa do të zgjasë një histori dashurie. Për secilin prej nesh dëshira është e madhe për një dashuri përrallash ku “ata jetojne te lumtur pergjithmonë”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Një rast i tillë është dhe mamaja e yllit brazilian Neymar, Nadine Goncalves, e cila është në një lidhje rom antike me një djalë 22-vjeçar.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive