Cpo ndodhë kështu ore?! E kane k.uruar gabim per COVID? Mjeku ‘vë duart në kokë”, për Ardit Gjebrean: Do ja ketë….

Cpo ndodhë kështu ore?! E kane k.uruar gabim per COVID? Mjeku ‘vë duart në kokë”, për Ardit Gjebrean: Do ja ketë….

Moderatorri Ardit Gjebrea disa ditë më parë bëri me dije se mundi të fitonte be tejën me COVID.

Lajmin Arditi e publikoi në rrjetet sociale ku edhe publikoi një foto ku shf aqeshin edhe i laçet.

Duket se pas këtij postimi ka r eaguar edhe mjeku i njohur Martin Mano.

Mano, i diplomuar në “Sapienza”, shkruan se mes ta.bletave pi kaste: Favi.ra; M oxi.fl oxacina; P la.qu enil e La ktoferrina, ila.çe që nuk r ekomandohen në asnjë protokoll të certifikuar për pandeminë. Ai ka shtuar se Gjebrea është mj ekuar gabim dhe shpreh shq etësimin për shembullin që zgjedhin qytetarët e tjerë.

“Si mos të k urohemi nga Covid-19 (ose çuditë nuk kanë të sosur nga vendi i shqiponjave):Moderatori Ardit Gjebrea ka hedhur një foto me il açet që ka marrë për të “kuruar” Covid-in. Vërehet aty Fav.ira (që nuk e re komandon asnjë protokoll), Moxifloxacina (a.ntib.iotik kundër virusit), Plaquenil (hid.roksiklorokina, akoma me hidroksiklorokinë këta xhanëm), As.pirin 100 mg (po kjo nga doli), e si mund të mungonte L aktoferrina (çudibërësja). Terapia me sig uri do jetë këshilluar nga ndonjë mjek “vip” meqë dhe zonja është “vip”-e… Ajo që më shqetëson është r eklama që i bëhet kësaj t erapie tek populli që s’di, duke e kujtuar si te rapinë e duhur dhe ç udibërëse,”-shkruan ai.