Shkendije Mujaj: Njerëzit Që Nuk Shkojn Në Xhami Dhe Nuk Falen, Nuk I La Me Mu Afru Ngat….

Shkendije Mujaj: Njerëzit Që Nuk Shkojn Në Xhami Dhe Nuk Falen, Nuk I La Me Mu Afru Ngat….

Kengetarja e njohur, Shkendije Mujaj pas disa vitesh munges, eshte rikthyer perseri ne televizionet

kosovare duke bere nje interviste ekskluzive, duke zbuluar shume te p athena per te.. “Une jam fetare. Une kam qef krejt me msu fejen. Njerezit qe s’i falin pese vakte, nuk i la me mu afru ngat. Une kam qef veq me u…