Pamje të rralla: Momenti kur Adem Jashari niset për në I uftë…

Pamje të rralla: Momenti kur Adem Jashari niset për në I uftë…

Sot në Prekaz shënohet 23-vjetori i rënies së familjes së heroit Adem Jashari. Pamje që i publikoi Magazina.al e që pak kush i ka parë deri më tash. Në to shihet k omandanti Le gjendar Adem Jashari. Kjo video e realizuar në ku llën e Jasharjave në Prekaz, dhe e përpunuar nga Milaim Zeka, është bërë në një n atë kur Ademi bashkë me dajën e tij nga Llausha, Osman Geci dhe me djalin Lulzim Jasharin po niseshin për në a ksion /Pamje mePosht

Dukej sikur po niseshin në dasmë dajë e nip që nuk u ndanë deri në vd.ekje. Ademi e Daja Osman përshëndeten me familje, kurse në veturë i pret Luli. Nëna Zahidja i shoqëron deri te vetura.