“Më TRADHËTOl dhe tani jam bërë si e ç mendur, nuk u REZlSTOJ dot m eshkujve…”

“Më TRADHËTOl dhe tani jam bërë si e ç mendur, nuk u REZlSTOJ dot m eshkujve…”

Pas h istorisë së djeshme të një vajze nga Tirana e cila ng jalli shumë debat mes komentuesve, ku nuk munguan as këshillat ndaj saj, sot një tjetër vajzë ka shkruar për JOQ Albania.Një 24-vjeçare nga Elbasani ka p ërmbledhur disa vite të j etës së saj për të rrëfyer historinë dhe ‘dallgët’ në të cilat fati e ka p ërplasur.E reja nga Elbasani rrëfen:

Përshëndetje JOQ Albania! jam një vajzë 24 vjeçe nga Elbasani dhe kam një h all shumë të madh që dua ta ndaj me ju dhe lexuesit sepse nuk kam me kë të flas.Pr oblemi im nis që në gjimnaz. Kam qenë vajzë shumë tërheqëse dhe merresha me djemtë sepse e dija qe me kishin pik t’dobët.Kur isha ne vitin e fundit te gjimnazit u lidha për se riozisht me nji çun. Familjet nuk e dinin dhe nuk doja t’i thoja babit se është f anatik.Me atë djalin shkoja mire, takoheshim te shtunave në hotel sepse te shtunave i kisha prindërit jashtë Elbasani. Ai me blinte gjithçka.

Veshje, kuleta, parfume, tualete dhe shume gjëra intime që unë të isha me e bukura e atij.
Pas një viti e gjysmë filluan të shfaqeshin p roblemet e para.Fillova te mos ndjej më për të sepse e shihja qe s’po më blinte më asgjë. Se ku i çonte lekët nuk e di.

Pas ca muajsh e kapa duke folur me shumë femra të tjera. Dhe unë për inatit shkova me një djalë tjetër dhe kapa video intime.Ja dërgova te dashurit videot e h akmarrjes sime ndaj tij. Ai u mllefos sikur ta kisha unë fajin.
Ai me tr adhtoi i pari m askarai. Madje me shumë veta. Kurse unë një herë e bëra dhe ai me bëri namin. Më kë rcënon me ato video.