Janë binjake identike, por janë martuar me të njëjtin burrë dhe do shokoheni fare tani: Kanë plane për

Janë binjake identike, por janë martuar me të njëjtin burrë dhe do shokoheni fare tani: Kanë plane për

Një dyshe binjakesh që janë quajtur ‘motrat më identike në botë’ kanë zbuluar së fundmi se dëshirojnë të mbeten sht atëzënë në të njëjtën kohë nga i dashuri i tyre i përbashkët.

Anna dhe Lucy DeCinque, 34 vjeçe nga Perth në Australi, hanë bashkë, flenë bashkë dhe ndajnë krevatin me të d ashurin e tyre të përbashkët prej nëntë vitesh, 39 vjeçarin Ben Byrne.

Sot në një program televiziv ato thanë se dëshirojnë të përdorin m etodën e f ertilizimit i n-vi tro sepse duan të provojnë sht atzaninë në të njëjtën kohë.

“Ne duam të provojmë çdo gjë së bashku në jetë”, thotë Lucy, “Duam të rritemi bashkë, të v desim bashkë.”

Ndërsa Anna shton: “Do të provojmë m etodën I FV, madje të ngrijmë vezët në të njëjtën kohë. Duam ta bëjmë së bashku.” Kur u pyetën nëse dëshironin djalë apo vajzë Lucy tha: “Nuk ka rëndësi përveçse të jenë të lumtur e të shëndetshëm”.