I Ati Nuk E Ia Të Martohej Me Burrin Që Donte, Pas 40 Vitesh Gjeti Një Copë Gazete Që P ËRMBYSl Gjithçka….

I Ati Nuk E Ia Të Martohej Me Burrin Që Donte, Pas 40 Vitesh Gjeti Një Copë Gazete Që PË RMBYSl Gjithçka….

Jeta nuk shkon gjithmonë siç e kemi ima gjinuar. Pa marrë parasysh se sa doni diçka, pa marrë parasysh sa shumë përpiqeni ta merrni atë, nganjëherë, universi thjesht ka ..

Ashtu si ka njerëz që mund të zh duken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Ëillson është një shembull i mrekullueshëm.Në

vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj. Një ditë, ndërkohë që po sillte pjata në një tavolinë studentësh, vë shtrimi i saj takoi atë të një djaloshi shumë elegant me emrin Prentiss Willson.