Emocionuese, i moshuari përlotet teksa flet për v’dekjen e gruas.

Emocionuese, i moshuari përlotet teksa flet për v’dekjen e gruas.

#gjesi është duke realizuar disa lidhje direkte nga t rafiku ur ban dhe Gërmia, duke sjellë atmosferën e orëve të para të mëngjesit.

Në Gërmi u pa një numër i madh i qytetarëve që dalin për të vrapuar dhe nëse mesin e të intervistuarve ishte edhe një i moshuar i cili tregoi se çdo mëngjes del për vrap.

Në një rrëfim e mocionues teksa foli për humbjen e gruas nuk i mbajti l otët.

Pos tjerash, ai tha se i mungon shumë dhe e ka të vështirë të jetojë pa të.

v1de0