”Bebi mrekulli”/ Erdhi në jetë vetëm 450 gram, tani është e shëndetshme dhe shikoni si duket….

”Bebi mrekulli”/ Erdhi në jetë vetëm 450 gram, tani është e shëndetshme dhe shikoni si duket….

Një foshnjë e lindur 450 gram është cilësuar mrekulli, pasi ka arritur të mb ijetojë dhe tani është një fëmijë i shëndetshëm 4 muajsh.

Mahlia Bennie e vogël iu dha një shans i ulët për mbi jetesë pasi lindi para kohe dhe u di agnostikua me disa s ëmundje.

Por prindërit Danielle dhe Roger Bennie kurrë nuk hoqën dorë nga shpresa dhe pasi e mori pak veten dhe madje pasi kreu disa op eracione u kthye në shtëpi me prindërit.

Danielle, 39, tha se pr oblemet e tyre filluan së pari kur ajo filloi të kishte h emoragji kur ishte në javën e shtatë të shtatzëninë e saj.

Nëna e foshnjës tregon se kur mbërriti në spital mj ekët dyshuan për abort dhe menduan se nuk mund të bënin gjë për të dhe fëmijën por mrekullia ndodhi. Çiftit iu tha se vajza dukej mirë por se ekzistonte shansi që të kishte si ndromën d own.

Gruaja tregon se ndër shq etësimet më të mëdha të tyre ishte dhe shëndeti i vajzës tjetër Lilah e cila mund të p ësonte tr aumë nga humbja e motrës. Fatmirësisht familja është bashkuar dhe Mahila 4 muajshe gëzon shëndet të plotë.