Upsss! Bukuroshja shqiptare habit me deklaratën e saj: Robertit do t’i kërceja në prehër

Upsss! Bukuroshja shqiptare habit me deklaratën e saj: Robertit do t’i kërceja në prehër…

Si fillim moderatorja Lei Kraja shprehu simpati për të, ndërsa tani edhe Rashel Kolaneci zgjodhi Robert Berishën, dy herë gjatë sfidës së kick box.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

E pyetur se cilit prej personazheve tek thesi i bo ksit do ti bënte një kërcim në prehër, Rashel u rrotullua njëherë rreth thesit dhe zgjodhi Robertin, duke thënë se ai është më simpatik se të tjerët.

Rashel e ka zgjedhur gjithashtu Robertin edhe një herë tjetër, kur është pyetur se me cilin prej meshkujve do të dilte në një takim.

Shiko Videon:EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe