SHlKONl çfarë bëjnë vajzat kur janë vetëm në dhomë.

SHlKONl çfarë bëjnë vajzat kur janë vetëm në dhomë.

o kthehet në super hit në rrjet.

Këto dy vajza të reja kishin vendosur kamerën dhe nisën të bënin “twe rk”, një lloj kë rcimi pro vok ues.

Dy ado leshe ntet ishin vetëm në dhomë, por gjithçka ndryshoi kur hyri mamaja e tyre.

Dy vajzat, që besohet të jenë spanjolle, po kër cenin nën ritmet e muzikës që dëgjohej në sf ond dhe gjithçka po e filmonin.

E ëma e tyre, e cila hyri në dhomën e ado leshe nteve, u habit kur pa vajzat të kër cënin në atë mënyrë, dhe u dha atyre një “mësim”.

Këto pamje janë shpërndarë gjerësisht në in ternet.