Politikania më s*ksi në Kosovë mbetet jashtë Parlamentit/ Kërkon hapjen e kutive pas hu mbjes

Politikania më s*ksi në Kosovë mbetet jashtë Parlamentit/ Kërkon hapjen e kutive pas hu mbjes

Duda Balje është një nga politikanet e Kuvendit të Kosovës, e cila është përfolur gjithmonë për paraqitjen e saj të jashtme. Shumë herë mediat janë mbushur me lajme mbi format t rupore të de putetes dhe kjo gjë vazhdon të ndodhë akoma.

Partia Bashkimi Social Demokrat, i Duda Baljes nuk ka arritur të futet në Kuvend pasi mori 2569 vota.

Ndërkohë, iniciativa e Adrijana Hoxhiç që thotë se përfaqëson komunitetin boshnjak ka arritur të futet për herë të parë në Kuvend, duke fituar m andatin.

Lidhur me këtë çështje, Duda Balje ka parashtruar ankesë në P ZAP dhe ka deklaruar se të njëjtën do ta dërgojë edhe në Gjy katë Su preme dhe në Ku shtetuese.

Në krah Duda Baljes i kanë dalë edhe 50 organizata jo qeveritare boshnjake në Kosovë, të cilat thonë se nuk pranojnë si përfaqësues ata politikanë që u zgjodhën me vota të komuniteteve të tjera.