Po përgatitej për dasmën, 27-vjeçarja nga Berati me Cov ndë rron jetë tek “Shefqet Ndroqi”.

Po përgatitej për dasmën, 27-vjeçarja nga Berati me Cov nd ërron jetë tek “Shefqet Ndroqi”.

Priste te martohej, por një 27-vjeçare nga Berati ka nderruar j ete nga koronavirusi. Ariola Sakollari Gjeçi ka humbur j etën nga Covid-19

Banuese në lagjen “Donika Kastrioti”. Ariola Sakollari (Gjeçi) u prek nga Coronavirusi 3-javë më parë dhe fillimisht u sh trua në Re partin Covid-19 në Spitalin Rajonal të Beratit.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe