Ndryshim d rastik në peshë, motra e Encës po e “çmend” rrjetin (Fotot)

Ndryshim d rastik në peshë, motra e Encës po e “çmend” rrjetin (Fotot)

Motra e Encës e ka shfrytëzuar shumë mirë famën e motrës së madhe duke u bërë edhe ajo një p eronazh mjaft publik në rjetet sociale.

Uindi Haxhia numëron plot 93 mijë ndjekës në rrjet ku falë karakterit të saj mjaf mo skokçarës i surprizon ata herë pa here.

Ndërhyrjet ki rurgjikale dhe temat (+18)janë ndër temat më të pëlqyera të Undit dhe ndjekësve të saj.

Por ajo që po tërheq vëmendjen së fundmi është ndryshimi padyshim dr astik në peshë i 20-vjeçares.

Uindi ka humbur me dhjetra kilogramë dhe tani është në formë perfekte ku me p oza pr ovokuese po merr gjithmonë e më shumë pëlqime nga ndjekësit.