KUMRIJASi me ndodhi me djalin e tezes , ai ishte käli me sht,ypi kur me h,ypi permbi…

KUMRIJASi me ndodhi me djalin e tezes , ai ishte käli me sht,ypi kur me h,ypi permbi…

Tung quhem E.l 45 vjeqare nga gjakova me burr jetojm ne gjermany ka 17 vite burrin er respektoj dhe edua shum mirpo ajo qe me dnoshi mua sdi as vet se si ndodhi . Un dhe burri cdo vit shkojna ne pushime ne ulqinj kena shtepin

ton atje p rivate dhe kur burri nji dit me thot se agoni djali tezes sate nga amerika ka ardh mete vertet un at sekisha par mbi 10 vite djal i zhviluar i pashem dhe aj erdh te na un nji dit isha tu pergadit darken aj erdh dhe me ndihmojke se ne amerik ne restorant punojke dhe…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…