Kjo Është Villa E Ramiz Kelmendit, Ndërsa Njerëzit Skanë Bukë Për Të Ngrënë…

Kjo Është Villa E Ramiz Kelmendit, Ndërsa Njerëzit Skanë Bukë Për Të Ngrënë…

Një nga njerëzit më të pasur në Kosovë, deri tani ka mba.jtur postin zëvendëskryeministrit. Ai konsiderohet si një nga personat më të pasur në Kosovë, fjala është për b iznismenin nga Peja, Ra.miz Kelmendin.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në deklarimin e pasurisë, politikani i cili është bërë pjesë e LDK’së, shi.het se ka një “mal” me pasuri. Por një nga pasuritë e tij është edhe villa e cila ngjanë me “Shtëpinë e Ba.rdhë” në SHBA.Kur Kelmendi ishte pyetur se sa i ka kushtuar ndërtimi i kësaj ville, ai ishte përgjigjur “Kur të është për mua, nuk e kqyri sa më kushton”Përveç Villës, Kelmendi posedon edhe b iznese, ndërtesa dhe ve.tura luksoze..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive