Këngëtarja e njohur Kosovare:Një thon i jemi ka vlerë sa dy ferrarri.

Këngëtarja e njohur Kosovare:Një thon i jemi ka vlerë sa dy ferrarri.

Padyshim që të gjithë e njohim Dhurata Doren.

Ajo ka shumë hite kohve të fundit,por tek kenga e saj Ferrari na ka befasuar me tekstin.

Ajo thot se:EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

ME TY NUK FOLI JO BE ‘LALI’ (mhm)
Ni THON I JEMI DY FERRARI (mhm)
ME KON I JEMI DON O HONEY (mhm)
TA MER MENJA – ANI, ANI..YEAH (mhm)

Ja dhe kë nga: