“I thashe të hapnin ark.ivolin, nuk e besoja, doja t’i lija një …”, Çiljeta na d.rithëroi, tregon momentin e nd arjes me të atin

“I thashe të hapnin ark.ivolin, nuk e besoja, doja t’i lija një …”, Çiljeta na d.rithëroi, tregon momentin e n darjes me të atin

Në një intervistë televizive, këngëtarja Ciljeta Xhilaga ka rrëfyer e p rekur momentet e fundit me të atin dhe u shpreh se ende nuk e beson që i ati është ndarë nga j eta, sepse gjithçka ndodhi shumë shpejt.

“Ndonjëherë nuk e besoj, sepse më duket sikur është akoma në shtëpi dhe do e marr në celular. Kam pasur një baba shumë fisnik. Kur ishte për t’u diskutuar më kollaj merresha vesh me babin se me mamin, ai thoshte gjithmonë 2 fjalë dhe të sakta.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe