E moshuara takoi për herë të parë të dashurin me ngjyrë të mbesës, r eagimi i saj bëhet hit në rrjetet sociale

E moshuara takoi për herë të parë të dashurin me ngjyrë të mbesës, r eagimi i saj bëhet hit në rrjetet sociale

Një e moshuar takoi për herë të parë të das hurin e mbesës së saj Ivana. Por për herë të parë, ajo pa një afrikano-amerikan, dhe mbesa e saj regjistroi atë takim, i cili shpejt u bë hit në Tik/Tok.

Kroatja Ivana Richey postoi një video në aplikacionin Tik/Tok në të cilën gjyshja e saj nga Kroacia së pari u njoh me burrin e Ivanas, Joshua.

Videoja së shpejti u bë një hit v iral sepse gjyshja nuk kishte parë kurrë një afrikano-amerikane në j etën e saj!

Gjyshja pyet në video se kush është, pastaj mbesa i thotë se ai është dhëndri i saj.

Kur Ivana thotë se ky është burri i saj, gjyshja i drejtohet atij dhe i jep një buzëqeshje të lehtë.