Çiljeta Xhilaga rrëfen m arrëdhënien me Alban Hoxhën: Që pesë vite bashkë, kur dashuria është e fortë çdo gjë kalohet

Çiljeta Xhilaga rrëfen m arrëdhënien me Alban Hoxhën: Që pesë vite bashkë, kur dashuria është e fortë çdo gjë kalohet

Për këtë të fundit ka folur më gjerë në një intervistë për emisionin “Jashtë loje”, ku zbulon r aportin e tyre dhe atë që ka me djali ekëngëtares.Fernando ka qenë 3 vjeç kur Albani është bërë pjesë e jetës tondërsa tani është 8 vjeç normalisht që kjo ka ndikuarEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Gjërat ndonjëherë janë të shkruara, qoftë unë apo Albani se kishim menduar ndonjëherë pasi ishim të dy nga m arrëdhënie të mëparshme me nga një fëmijë, as ai as unë nuk e mendonim që të njiheshim e të das huroheshim. Çdo m arrëdhënie ka të mirat dhe të kë qijat e veta, ka ato ditët e bukura dheEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe