Arbana Xharra: Albin, Kosovës i duhet Izraeli, më shumë se që i duhet Izraelit Kosova.

Arbana Xharra: Albin, Kosovës i duhet Izraeli, më shumë se që i duhet Izraelit Kosova.

Xharra përmes një shkrimi në Facebook, ka bërë me dije se Kosovës i duhet I zraeli, më shumë se që i duhet I zraelit Kosova.

Ajo ka kujtuar se si dikur Hashim Thaçi i kishte dhënë asetet kryesore të Kosovës Turqisë dhe Erdoganit.

“Kosovës i duhet I zraeli, më shumë se që i duhet I zraelit Kosova. Albin Kurti e ka fuqínë mos më e vendos ambasadën e Kosovës në J erusalem, edhe me i p remtu Erdoganit këtë f avor. Secili njeri më mend në kry e din çka do të thotë për vendin tonë një vendim i tíllë.

Ndërsa, mes e tjerave sipas Xh arrës, edhe Kurti njëjtë sikurse Thaçi, është duke e vazhduar atë çfarë ka bërë ky i fundit në raport me Erdoganin.

Ja shkrimi i saj: