26-vjeçarja shkon në supermarket dhe kërkon burrë: Ma gjeni një se u lodha e dua dhe unë një burrë…

26-vjeçarja shkon në supermarket dhe kërkon burrë: Ma gjeni një se u lodha e dua dhe unë një burrë…..

Një grua duket se u ngop nga Tinder dhe aplikacione të tjera takimesh, ndaj dhe vendosi të or kestrojë një q asje më au tentike për të gjetur princin e saj!

Si rezultat, Leesh Cunningham, nga Uellsi i Australisë, shkoi në një dyqan pajisjesh për të parë nëse mund të gjente një burr. Duke mos dashur pë rp lasje, Leesh mbante në duar një pankartë me mesazhin ”Kërkoj burrë”, ”A mund t’më ndihmoni?”.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe