16-vjeçari që iu bashkua UÇK’së, q ante çdo ditë derisa u pranua

16-vjeçari që iu bashkua UÇK’së, q ante çdo ditë derisa u pranua

Ishte vetëm 16-vjeç, por dëshirën e kishte të madhe që të bashkohej me U shtrinë Çli rimtare të Kosovës.

Për shkak të moshës, UÇK-ja në fillim e kishte refuzuar, por Fitim Rama i cili në atë kohë ishte i mitur kishte insistuar shumë që të veshte u niformën dhe t’i bashkohej l uftës.

Kjo deshirë e tij e madhe për të shkuar në l uftë, në atë kohë kishte tërhequr vëmendjen e mediave suedeze të cilat e kishin intervistuar Fitimin në kohën e l uftës.

“Më ka zënë lu fta atje dhe kam qendruar dy javë, kam qendruar me us htrinë, ma kanë dhënë një p ushkë”, degjohet duke treguar Fitimi në mediat e huaja, shkruan Magazina.al

Ndërsa e prori i tij tregon se si Fitimi kishte q arë shumë deri sa e kishin marrë në mesin e tyre.

Për më shumë shihni pamjet më poshtë:

v1de0