VIDEO/ “Puthën vajzat në sytë e prindërve të tyre, reagimet janë EPlKE”

VIDEO/ “Puthën vajzat në sytë e prindërve të tyre, reagimet janë EPlKE”

Ky djalë i ri, i ka vënë një qëllim vetes: Të ndalë vajza në rrugë që janë të shoqëruar me të afërm dhe të shk ëmbejë me to pu thje të z jar r ta e.r o/ti ke e se.ks .ua le.

Në videon e mëposhtme shikoni sesi ky djalë fillimisht ndal një vajzë me gjyshin dhe gjyshen e saj dhe mes tyre nis një p uth je ep.sh.ore.

Menjëherë më pas ndal një vajzë që ecte në rrugë me të atin dhe bën të njëjtën gjë, në sy të babait të saj.

Madje, djaloshi nuk kursen as fu.tjen e dua.rve në këtë video që ai thotë se e ka përgatitur si një test për të parë r eagimin e të afërmve të vajzave që u rr.ëm. ben p .uthje e.r o.tik e…