Video/ Motra e Bes Kallakut prek me rr.ëfimin: Ja kam dalë vetë në jetë, nuk e thoja që jam motra e Bes Kallakut ndonjëherë…

Video/ Motra e Bes Kallakut prek me rr.ëfimin: Ja kam dalë vetë në jetë, nuk e thoja që jam motra e Bes Kallakut ndonjëherë…

Motra e Bes Kallakut, Ana, e cila moderon në televizionin ‘Scan’ ka qenë e ftuar këtë mëngjes në emsionin “Ditë e Re” në Rtv Ora.

Ajo tregon se ky fakt është kuptuar shumë vonë nga kolegët e saj. “Nuk më ka p enguar fakti e të qenurit motra e Besit. Kur kam filluar punë në televizionin Scan nuk e kanë ditur fare që unë kam qenë motra e Besit sepse nuk mùnd të shkoj të përshëndetesha ‘Përshëndetje! Jam Ana, motra e Besit’. Kam shkuar jam prezantuar thjesht jam Ana kam bërë a udicionet dhe kam filluar punë. Madje, shumë vonë është marrë vesh që jam motra e Besit.”– tregon ajo.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT