VIDEO/ Momenti Kur Vajza Bie Nga Dritarja Por Nje Kalimtar I Rruges….

VIDEO/ Momenti Kur Vajza Bie Nga Dritarja Por Nje Kalimtar I Rruges….

Një adoleshent ishte në vendin e duhur në kohën e duhur për të bërë një kapje të rëndësishme ashtu si një fëmijë ra nga një ndërtesë.

Një a parat fotografik për.gji.mi kapi momentin e tm.err.shë.m në një rrugë në Stamboll. Feuzi Zabaat, 17 vjeç, ishte duke punuar aty pranë dhe kishte parë vajzën e vogël në një dritare të hapur të katit të dytë. F.ri.ka e tij u realizua kur ajo u rrë.z.ua, por Zabaat po pr.iste ta kapte. Zabaat atëherë e mbajti përsëri 2-vjeçaren Dora Muhamedin përsëri tek prindërit e saj.