Vajza Doli Per Plazh, Por Rrufeja E G juan Dhe (Video)

Vajza Doli Per Plazh, Por Rrufeja E Gj uan Dhe (Video)

Vetëm guximtarët arrijnë të dalin jashtë, për të luajtur me natyrën, mirëpo nuk e dinë se rr ezi ku që ju kanoset i bën më shumë fr ikac ak se çdo njeri tjetër.

Pamja ishte gj iruar me kamerën e sigurisë, ndërsa ditë më vonë, ofic eri ishte kthyer për të parë vendin, dhe kishte vërejtur një të qarë në t rotuar pranë lumit.