“Të Ndaj Në Dysh,Vajza P ërballet Me D.Ashnoren E Të Atit Prej 23 Vitesh, Ndalet Emisioni, S ituata Del Jashtë Kontrollit

“Të Ndaj Në Dysh,Vajza P ërballet Me D.Ashnoren E Të Atit Prej 23 Vitesh, Ndalet Emisioni, Si tuata Del Jashtë Kontrollit

Vetëm një javë më parë në rubrikën “Shihemi në gjyq” të programit “E diela shqiptare” në Tv Klan një nënë

u p ërball me vajzën e saj, Sonila, së cilës i kërkoi të bëjë çdo përpjekje për të njohur atësinë e fëmijës. Gjatë rubrikës Sonila tregoi se fëmija i saj vinte nga një bashkëjetesë me një burrë të martuar, i cili kishte dy vajza dhe që quhej Gëzim.