Pläs Rrjeti: ‘Ç’të Pëlqen Te Ermali Që E Mban?’, Shp,ërthen Ami I Përgjigjet Albërie Hadërgjonajt, “Ti As Që Mund Të…

Pläs Rrjeti: ‘Ç’të Pëlqen Te Ermali Që E Mban?’, Shp,ërthen Ami I Përgjigjet Albërie Hadërgjonajt, “Ti As Që Mund Të…

‘Ç’të pëlqen te Ermali që e mban?’Sh përthen Ami i përgjigjet Albërie Hadërgjonajt,“Ti as që mund të….E ftuar mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin”, Ami i është përgjigjur disa

pyetjeve të bëra nga fansat, por mes tyre edhe këngëtares së njohur Albërie Hadërgjonaj. “Çfarë të pëlqen te Ermali që po e mban kaq gjatë?”, ishte pyetja e Albëries.Po Albëria ngaqë është vetë e ndarë nga burri, ja si ja kthen Ami shikoeni,…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…