O ZOT na mbaj doren.. / Sh embet banesa si pa sojë e tërmetit në Greqi, i moshuari mbetet brenda i bll okuar

O ZOT na mbaj doren.. / Sh embet banesa si p asojë e tërmetit në Greqi, i moshuari mbetet brenda i bl lokuar

foto ilustruese

GREQI- Një burrë i moshuar ka ngelur i bll okuar në shtëpinë e tij, pas tërmetit 6 Rihter që t undi vendin pak më parë.Sipas mediave greke, i moshuari ka ngelur i bl lokuar pasi shtëpia

e tij në Mesochori, Elassona është she mbur. Aktualisht po organizohet një operacion për shpëtimin e tij.Autoritetet u njoftuan nga gruaja e të moshuarit, e cila ka thënë se ai nuk ka mundur të dalë në kohë. Janë ra portuar rrëshqitjet e tokës në Rrugën Kombëtare Larissa :Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…Elassona.