NJlHUNl me p oIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJ OBlS

NJlHUNl me p oIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i G JOBlS

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër po Iicet më simpatike në Shqipëri.Disilva, brunia simpatike me fo;rma tr;upore të I akmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Di sivla duket shumë e dhënë edhe pas j etës së n atës dhe rrobave l uksoze.E ftuar në emisionin Top/Show Ma gazine, p oIicja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.Duke treguar se a e ngac;mojnë më shumë me un iformë apo pa të, Disilva thotë:JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT