Ngjarja Qe Ka Ndodhur Ne Kopshtin Zoologjik, Femija Bie Ne…Oh ZOT/

Ngjarja Qe Ka Ndodhur Ne Kopshtin Zoologjik, Femija Bie Ne…Oh ZOT/

Para tra ,gje,di, së së kopshtit zoologjik Cincinnati që përfshinte një djalë të vogël dhe një gorillë gj igande, ka pasur edhe të tjera, takime të ngjashme që përfunduan pa u që.llu.ar për v .de.k. j e prim.ate. Në vitin 1986, një djalë 5-vjeçar i quajtur Levan Merritt ra në një mbyllje të gorillës dhe u trokit pa n djenja. Një gorillë a rgjendi me emrin Jambo g.od.i.ti shpinën e djalit sikur ta qetësonte.

Në vitin 1996, një djalë 3-vjeçar ra më shumë se 20 metra në e kspozitën e gorillës. Ajo e vendosi pranë derës së kafazit dhe u tërhoq ndërsa zoo/keep/ers morën fëmijën.