Lindi fëmijë! Zbulohet gruaja e tretë e Sokol Ballës…!

Lindi fëmijë! Zbulohet gruaja e tretë e Sokol Ballës…!

Kol balla i përfolur në ambientet mediatike për tradhëtitë e panumërta, u bë objekt i sk andalit të disa viteve më parë me videon e famshme ku vetëkënaqej vi rtualisht. Krejt papritur u mësua se ai është bërë baba për herë të tretë sërish me një vajzë. Balla e ka bërë lajmin të ditur vetëm të shtunën (16 janar) në një intervistë për emisionin “Fit Station”. “Tashmë jam me tre fëmijë, nga njëra anë ndihem i plotësuar se në familjen tonë ne kemi qenë 3 fëmijë dhe unë tani jam si babai im, me tre fëmijë. Është një ndj enjë plotësimi shumë e bukur,” – u shpreh Sokol Balla, duke shtuar se është nga ata b aballarë që i ll aston fëmijët.…

Gjatë intervistës ai zbuloi gjithashtu se të bijën e kanë quajtur Broklin. Duhet thënë se Koli është bërë kohët e fundit një objektiv shumë i preferuar për memet: duke nisur me ‘dorën’ e duke përfunduar me audiencën e ulët të emisionit të tij. Rënia e Kolit duket se ka qenë një triumf për ish bashkëshorten ministre, Belinda Balluku: sa më shumë bie Koli, aq më shumë ngrihet Belinda. Por kush është ‘fatlumja’ që priti fëmijën e tretë të Sokolit? Ajo quhet Sidrita Sadikaj dhe nuk është një emër i panjohur për publikun. Ajo njihet nga pjesmarrja e saj në Big/Brother, ku u lidh me njërin prej konkurentëve, Ervinin.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn