HABlT shqiptarja që jeton në Londër: Nuk kam burrë, ama çdo natë e bëj me…

HABlT shqiptarja që jeton në Londër: Nuk kam burrë, ama çdo natë e bëj me…

Një 34 vjeçare beqare thotë se e ka gjetur zgjidhjen kundër ve tmisë. Ajo thotë se orën para g jumit e kalon duke gatuar për të varfërit. Kjo është historia e mocionuese e r rëfyer. “Mirëmbrëma të gjithë lexuesve të faqes tuaj. Ju lexoj rregullisht. Unë jam një 34-vjeçare që jetoj në Londër. Jeta nuk është treguar e drejtë me mua, por pa hyrë në detaje di t’ju them që unë nuk jam tërhequr kurrë.

Si çdo femër edhe unë kam dashur të krijoj familjen time, por i fejuari më la për një tjetër vite me parë. Nuk u lidha më kurrë në jetë. Jetoj vetëm sepse prindërit më kanë vd ekur prej vitesh tashmë. Shumë më ftojnë këtu të dal netëve, ose mi keshat e huaja më këshillojnë të chat-oj me njerëz se aty shumë persona sipas tyre kanë njohur partnerët e jetës, por unë nuk mundem. Netëve unë merrem me gatime. Gatuaj për disa të varfër që jetojnë në zonën ku unë banoj dhe punoj. Kjo gjë më jep kën aqësi.

Më duket sikur i kam familje dhe ndihem e plotësuar. Këtë gjë e bëj me shumë dëshirë. Nuk arrij dot të besoj më në një mashkull. Ndaj nuk i futem aspak njohjeve. Nuk them që s’ka njerëz të mirë, por unë paqen e gjej në qe tësinë e v etmisë time dhe duke ndihmuar të tjerët. Ju uroj të gjithëve fat në jetë…Ju përshendes nga larg…”, shkruan ajo.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn